torsdag 7. april 2011

På tur i skogen en regnværsdag

Dette er restene av ei gammel bro. Min kjære har vært her før, og sa han hadde villet forsøke å gå over den, men hunden ville ikke bli med over.. hehe. Det var mye mindre vann der da, om kanskje ikke isen lå over vannet også.


Det var en slik flott fargeforskjell på bakken og mosen som lå der, det kommer selvsagt ikke like fint frem på bildene, men jeg tar det med. bakken var utrolig myk, mange lag med granbar.


Beveren holder til her, men vi så kun slike spor etter den. Fant ikke hiet eller noen tegn på at den har bygget dam. Mulig at det foregår lenger oppe, der vi ikke gikk.


Dette er om sommeren en yndet badeplass.. Det vises ikke her, men der hvor vannet lager hvitt er der store steiner man kan gå over på. De lå nå godt under vann! Og til venstre på bildet er en liten sandstrand helt under vann. Her pleier småbarn å kunne plaske uten fare for liv og helse.


Litt mer trolsk stemning når man er her, enn når man ser det på bilder.


En stor foss må man vel si, som til vanlig er en mindre koselig bekk.


Og til slutt ett nærbilde av mose som hang på mange av trærne her, det er vel ikke egentlig en "ur-skog" men jammen ikke langt i fra. Her har naturen fått leve i fred i mange, mange år.

3 kommentarer:

 1. Så deilig å se våren! :) Her er det bare slapsete våt snø ennå ei lang stund gitt...

  Veldig klok voffs som nekta å gå over de skumle restene etter ei bru!

  SvarSlett
 2. Så fine turbilder!
  Å gå i skog og mark er virkelig balsam for sjelen.

  SvarSlett
 3. Takk takk!
  det er så godt å komme seg ut fra trafikken, selv om vi bor "på bygda"

  SvarSlett