søndag 21. april 2013

Varmt sitronvann, godt for kroppen

Første dag med varmt sitronvann! 

Varmt sitronvann gjør susen


Når du står opp om morgenen skal du straks ta et glass varmt vann, og ha i 5-6 dråper sitron (omtrent en teskje). Du kan velge selv om du vil koke vannet og så ha oppi kaldt vann til det blir en drikkbar temperatur, eller bare bruke varmtvann fra springen (da må du vite at vannet er drikkbart selv ved lunkne temperaturer, så aller tryggest er du om du bruker kokt vann).

Du skal altså drikke sitronvannet på tom mage, før du har spist frokost eller tatt den første kaffekoppen. Så tar du morgenstellet, og deretter spiser du frokost som vanlig. 

Det varme sitronvannet har den egenskapen at det får fart på fordøyelsen din. Sitronsaften fungerer som en mild detox, og hjelper til å få skylt ut avfallsstoffer, og redusere oppblåsthet.

Vannet skal være varmt for å få best mulig effekt, siden varm væske tas fortere opp enn kald væske (da bruker kroppen tid på å få væsken kroppstemperert). Sitronsaften hjelper dessuten leveren til å produsere galle, som er viktig for å skille ut farlige stoffer og avfallsttoffer gjennom fordøyelsen.

Kilde: http://www.kk.no/869191/sitronvanntrikset-bedrer-fordoyelsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar