mandag 17. januar 2011

TrippTrapp lue x to

Sånn! Nå er jeg ferdig med begge luene. Denne blå står i fare for å bli rekket opp igjen, men det er litt usikkert enda. Kanskje den får leve videre som barnebarn-lue?
Grunnen til en mulig luedød er at den i utgangspunktet skulle være til meg. Og den ble strammere og mindre enn ønsket. Har fortsatt to nøster igjen, og skal strikke en ny i en str større. Så da gjenstår å se om garnet rekker, eller om jeg trenger mer. Da ryker denne lua.


Denne rosa/orange/brune, er alt i posten på vei til barnebarn-jenta. Den er strikket i tykkere garn, Järbo 100g nøste, og jeg har garn til overs. Fargene er fine og burde passe til en tøff jente på snart 7 år. Den er dessuten mye mykere enn den blå, både pga garnet og at jeg klarte mønsteret bedre denne gangen.


Skal en tur til frisør (datter) på fredag, og hvis det er tid til det, vil jeg ta en tur på garnbutikken i byen og se etter nytt garn. Gjerne noe i samme sort som den siste luen, det var godt å jobbe med.

3 kommentarer:

  1. Kjempefine luer! Har du virkelig hjerte til å rekke opp et ferdig strikket prosjekt? Får du ikke nok til luen din så kjøp mer! Hurra! (ikke rart det går dårlig med garnslankingen her i huset...)

    SvarSlett
  2. Hehe, det er ikke sikkert jeg rekker den opp, men nå har jeg prøvd flere oppskrifter, og har rekket opp igjen og igjen.. Jeg vil bare få tilen lue som passer og som ser fin ut :)

    SvarSlett