onsdag 29. september 2010

Kun 12 uker til jul!

Tenk, det er bare ca 12 uker til det er jul igjen! De ukene kommer til å gå kjempefort tror jeg. Hadde planer om å være litt tidlig ute med gavene i år, for å ikke få alle på en gang, men har enda ikke kommet igang..
Men, en ting jeg skal gjøre er å sette inn litt ekstra på treningen fremover, se hva jeg kan oppnå på de 12 ukene! Må skrive ned mål og vekt, og kanskje ta bilder. Før og etter bilder, om det blir noe godt resultat da. Det får jeg ta en avgjørelse på når ukene er forbi.


Så, hva skal jeg ha som gulrot i enden av disse ukene, som en liten belønning for hva jeg evt har oppnådd? Tja, det må jeg faktisk tenke litt på. Kanskje jeg skal kjøpe meg en ny kjole? jeg liker å gå i kjoler, og nå på vinteren kan man ha tykke strømpebukser under korte kjoler i strikk.. mmm deilig. Har noen slike kjoler, men det skader jo ikke med en ny som gevinst! LoLSkal ta en tur ut nå, lufte meg og hunden. Går opp til biblioteket og leverer ett symagasin, og to bøker. Blir en lang tur men solen skinner og det blir godt med frisk luft.

1 kommentar:

  1. Så flott at man kan sette seg litt mål, jeg har en kjole jeg må inn i til julebordet, kjøpte den i london, i sommer, Trenger å gå ned en 4 kilo iallfall, men jeg er så treig når det gjelder slankekurer. Det er så vanskelig å komme i gang!

    SvarSlett