fredag 22. januar 2010

Fredagsdusjen


Har vært tom og rar i hele dag, utsatt dusjen til senere og senere er snart.. bare tull egentlig å utsette slik, men jeg er nok ikke helt i form og svetter mye.
Derfor vil jeg dusje rett før besøket mit kommer kl 2100, og være friskest mulig.. :p

Tok derfor ett glass rødvin og en bok av L. Hay, og skulle lese litt, men mister tråden hele tiden og klarer ikke konsentrere meg.

Trenger noe husmorporno å lese tenker jeg, som ikke krever noe av hjernen..
Tok en tur inn på sidene til Harlequin forlag, der hadde de både historisk som jeg liker best og en serie "litt på kanten", får se om jeg evt bestiller noe derfra.
Men vil sjekke hvor mye de koster i butikk først, av erfaring mener jeg det uansett blir dyrere å få noe i posten..
men det er praktisk å få dem rett hjem, utvalget i butikkene her er ikke stort og jeg orker ikke dra til byen for hver enda bok.

Kan evt ta en tur på biblioteket på onsdag, da har de åpent på dagtid og man slipper gå i mørket. Vil vel bruke rundt 20-30 minutter hver vei å gå, så det blir en fin trimtur.
Noen hadde vel en teori om at å gå var like god trim som noe annet? Så vi satser på det, gratis og bra! :D

Er en fare for at ett glass vin fort blir til to her jeg sitter og skravler, dere får bare bære over med meg. Men så blir det ikke flere ikveld, får være måte på om det er fredag.

Vel, håper alle sammen får en flott start på helgen, jeg fyller glasset for siste gang i dag og setter snart kursen inn i dusjens varme og fuktighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar