mandag 11. oktober 2010

På flyttefot , ufrivillig...

I dag fikk jeg beskjed om at vi må flytte ut av huset vi leier.. huseiger trenger huset selv nå som han har egen familie. Helt uventet var det ikke, men jeg hadde håp om å kunne bo her ut dette skoleåret pga sønn som går siste året på ungdomsskolen.
Huseiger bor hjemme hos sin mor med kone og en liten sønn, og jeg skjønner at det ikke går i lengden. Og han har jo dette huset. Men han har gitt uttrykk for hele tiden at de skal bo i konas hjemland og ikke her i Norge. Men slik gikk det da ikke.

Jeg er litt utfor nå, tenker på alt jeg har å pakke, rydde og bringe til ett nytt hjem. Og ikke minst HVOR skal vi flytte? Det er ikke særlig å flytte fra ett hus til en leilighet, med alle tingene vi har. Ikke har jeg jobb eller penger på bok, så det er ikke rare lånet jeg evt kan få.
Og ikke har jeg bil heller, til å kunne kjøre på butikken og få tomesker til å pakke ting i.. eller å kjøre flyttelass litt om gangen.
Jeg er avhengig av at andre kan stille opp og kjøre for meg, og da blir det når det passer dem og ikke meg. Og akurat dèt liker jeg dårlig. Jeg har stort ønske om å være selvstendig og klare meg selv.

Men, jeg har 3 mnd på meg og skal ta en ting om gangen. Først skal jeg sjekke om jeg har råd til lån på hus, evt hvor mye. Det er et hus til salgs her som ikke er for dyrt, kanskje jeg kan klare å kjøpe det? Hvis ikke så... ja da vet jeg ikke.

Så i morgen må jeg ut og snakke med kommunen og banken. blæh!

2 kommentarer:

  1. Huff for en situasjon! jeg føler med deg, virkelig! Kan du prøve å søke om en kommunal bolig kanskje? du burde da få stå på liste i det minste? da kan de vel ikke kaste deg ut heller, du kan bo der i årevis vil jeg tro..Håper at det ordner seg noe greit for deg. God klem.

    SvarSlett
  2. Takk for klem og tips Ingunn. Har fått satt meg på liste til evt kommunal bolig, det var selvsagt noen før meg på den listen. Men vi kan jo ikke bo på gata så det må jo bare ordne seg på noe vis.

    SvarSlett