fredag 26. november 2010

ååå trøttedagen! og fleskepannekaker

I dag er jeg trøtt!
La meg for seint i går, og opp for tidlig i dag. Hadde planlagt å legge meg igjen etter at sønn var avsted, men.. så kom jeg på at han skal ha tentamen i dag og da kommer han hjem tidligere enn vanlig.
Så, jeg droppet det, men det blir helt sikkert en lur på sofaen senere, for jeg klarer ikke sitte oppe igjen ikveld slik som jeg er nå. Og siden jeg får besøk bør jeg være litt våken.Solen er på vei opp så langt den klarer og det er ca 7 minus grader, så det blir en finfin dag! Skal ikke så mye, men litt matshopping blir det vel. Og dagens lokalavis må kjøpes.
Skal forresten steke "fleskepannekaker" til middag i dag. dvs jeg steker vanlige pannekaker, og serverer dem med en blanding: stekt bacon i biter, løk og stekt kjøttdeig. nam nam. Må bare passe så jeg ikke spiser for mye pannekake, da blir jeg vond i magen. Men en dose tilbehør må jeg ha.
Opprinnelig er jo fleskepannekaker å steke først en skive bacon, og så helle pannekakerøre over slik at baconet henger fast i pannekaken, snus og stekes videre som "vanlig". Det ble hvertfall gjort slik hjemme hos mine foreldre. Har også fått dem servert med baconbiter som fyll i en sammenbrettet pannekake.
Uansett er det veldig godt! :)

2 kommentarer:

  1. Har du oppskriften på de pannekakene? har du sukker i de? høres kjempegodt ut!

    SvarSlett
  2. Har nettopp lagt ut eget innlegg med oppskrift og bilde :)

    SvarSlett