Inger's kylling gryte
3 kyllingfilèter skåret i litt store biter
1/2 squash14 små tomater (bittesmå, som ligger i boks)
1/2 rødløk
3/4 rømme (kan selvsagt bruke en halv eller en hel)
en good klatt meierismør
1 fedd hvitløk
paprikakrydder
blandet alt sammen og stekte ca 1 time på 200 grader, i ildfastform,tok formen ut av ovnen og blandet alt sammen noen ganger.
Har ikke gjort annet enn å smake foreløpig, men tenker det er fin rett alene,eller med brokkoli og blomkål ved siden av.
Tror også man kan ha i aubergine om man har det, eller annet man liker,dette var det jeg hadde å putte i. Glemte at jeg hadde en liten orange paprika liggende, ellers hadde jeg tatt i den også.
Enjoy!
EDIT:
dette er kopi av en oppskrift jeg lagde for en tid tilbake, etter å ha spist så mener jeg at de tomatene jeg brukte ble noe "sure/syrlige" i retten, og sikkert bør byttes ut med vanlige tomater eller hermetiske tomater. Ellers var det en kjekk rett!
Det blir som å lage gryterett av det man har i skap og kjøleskap.
(bildet er funnet på nett, og er ikke bilde av retten her)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar