Starter med å skjære opp rødløk, blomkål og brokkoli, og legger i varm panne etterhvert som jeg skjærer opp.Steker i mye smør..
Kutter opp en båt hvitløk, og har i på slutten så den ikke skal bli for mye stekt. mens dette putrer under lokk, finner jeg frem kyllingen.
Når grønnsakene er ferdig stekt, tar jeg dem over på en dyp tallerken, og steker kyllingen alene på panna. Når kyllingen er klar, heller jeg grønnsakene over og tilsetter fløte, lar det koke litt og tykne, har i chillikrydder og nyyyter maten!
Tar alt på slump, blir ofte 2 måltider hvis jeg har mye grønnsaker, andre ganger kun 1 porsjon. Og noen ganger lager jeg uten brokkoli, man kan selvsagt ha i det man liker best
Dette er en av de rettene jeg spiser ofte, jeg kan bytte kyllingen ut med pølsebiter av kalkun/kylling, eller jeg kan bytte fløten ut med rømme.
mmmmmm får vann i munnen av deg i kveld :) takk for gode tips. Kan ikke få for mange av dem!
SvarSlettBare hyggelig! :)
SvarSlett